ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, Δ/ΝΣΗ V
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Δ/ΝΣΗ XVI


NETWORK OPERATION CENTER

TEIHALNOC

NETWORK SERVICES


 
Αρχική Σελίδα
Τομείς Δραστηριοτήτων
Υπηρεσίες
Σύνδεση με internet
GÉANT
Βοήθεια
Aρθρογραφία
Έρευνα & Ανάπτυξη
Ανθρώπινο Δυναμικό
Ανακοινώσεις - Κατάσταση Δικτύου
Στατιστικά Κίνησης
NOC Private
<< Επιστροφή στο ΤΕΙ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τo Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του ΤΕΙ Χαλκίδας λαμβάνει υπόψη του την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Διαβάστε το ακόλουθο κείμενο για να μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  • Το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου (ΚΔΔ) του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας σας παρέχει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με άλλες υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης. Για να εκμεταλλευθείτε την υπηρεσία, που παρέχεται εντελώς δωρεάν στους σπουδαστές του ΤΕΙ Χαλκίδας, αρκεί να είστε σπουδαστής του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας ζητείται το όνομά σας, η τρέχουσα e-mail διεύθυνσή σας (αν υπάρχει), καθώς και κάποια στοιχεία φοίτησης. Σκοπός της συλλογής αυτών των δεδομένων είναι η διατήρηση βάσης χρηστών με δυνατότητες αναζήτησης αλλά και η αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας.

  • Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, οφείλετε να δώσετε ορθά στοιχεία για τον εαυτό σας (όνομα, επώνυμο, αριθμό μητρώου) καθώς και να ενημερώνετε το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές. Σε περίπτωση που δηλώσετε ψευδή στοιχεία, ή το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας υποψιάζεται για σοβαρούς και βάσιμους λόγους ότι έχετε δώσει ψευδή στοιχεία, διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει άμεσα και απροειδοποίητα την παροχή των υπηρεσιών αυτών, όλων ή μερικών, μέχρι νεότερης απόφασης, καθώς και να αρνηθεί την παροχή των υπηρεσιών χωρίς πιθανότητα αλλαγής αυτής της απόφασης.

  • Το ΚΔΔ δεσμέυεται ότι δεν πρόκειται να δώσει σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία, τη διεύθυνσή σας (φυσική ή ηλεκτρονική) και οτιδήποτε άλλο δεδομένο εμπιστέυεστε εσείς στο ΚΔΔ κατά την εγγραφή σας. Το ΚΔΔ δεν πρόκειται να συμπεριλάβει την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε λίστες αλληλογραφίας τρίτων. Το ΚΔΔ δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά σας δεδομένα πουθενά. Μόνη δυνατότητα παραβίασης αυτού του όρου είναι η δικαστική απόφαση ή εισαγγελική εντολή.

  • Η υπηρεσία είναι προσωπική. Το ΚΔΔ δεν παραβιάζει το απόρρητο της αλληλογραφίας και δεν δημοσιεύει σε καμία περίπτωση περιεχόμενο της αλληλογραφίας των χρηστών, σε οποιουδήποτε είδους μέσο ή δίκτυο, δημόσιο ή ελεγχόμενο. Το ΚΔΔ για ευνόητους λόγους δεν διατηρεί κανένα αρχείο με κωδικούς πρόσβασης χρηστών.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.


επιστροφή

 


© 2005 TEIHALNOC, T.E.I. of Halkida. All Rights Reserved. Terms of service.
Microsoft, Windows and the Windows Logo are registered trademarks of the Microsoft Corporation
Netscape is a registered trademark of the Netscape Communications Corporation
All other names and logos are registered trademarks of their respective owners