ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, Δ/ΝΣΗ V
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Δ/ΝΣΗ XVI


NETWORK OPERATION CENTER

TEIHALNOC

NETWORK SERVICES


 
Αρχική Σελίδα
Τομείς Δραστηριοτήτων
Υπηρεσίες
Σύνδεση με internet
GÉANT
Βοήθεια
Aρθρογραφία
Έρευνα & Ανάπτυξη
Ανθρώπινο Δυναμικό
Ανακοινώσεις - Κατάσταση Δικτύου
Στατιστικά Κίνησης
NOC Private
<< Επιστροφή στο ΤΕΙ
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

    Πίσω από αυτές τις υπηρεσίες αλλά και όλες τις δραστηριότητες του NOC του ΤΕΙ Χαλκίδας κρύβονται κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν σε καθημερινή βάση για την βελτίωση των υπηρεσιών και την παροχή νέων. Πέρα από την απασχόληση αυτή, οι άνθρωποι αυτοί είναι στη διάθεση όλων αυτών που χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΤΕΙ Χαλκίδας και όσων θέλουν την οποιαδήποτε βοήθεια για θέματα που αφορούν αυτό και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Προσωπικό Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου

Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος
Δρ. Σταμάτης Βολιώτης e-mail
Αναπληρωτής Καθηγητής

Προσωπικό Κέντρου Δικτύων
Ιωάννης Αλμαλιώτης e-mail
Προϊστάμενος Δικτύου
Ιωάννης Διακάκης e-mail
Μηχανικός Συστημάτων

Προσωπικό Κέντρου Δικτύων
Άννα Δεμερούτη e-mail

Εξωτερικοί Συνεργάτες Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου

Διαχείριση Συστημάτων & Δικτύου
Μιχάλης Παπαλάμπρου
Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος ΤΕ
Θανάσης Δαραμάρας
Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος ΤΕ

    Τέλος, για την δικιά σας διευκόλυνση, αναφέρουμε για άλλη μια φορά τις διευθύνσεις αλληλογραφίας στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε θέμα.

  • ΓΕΝΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
    του ΤΕΙ Χαλκίδας:
    tei@tehal.gr

  • ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ:

  • ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ που αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες, άιτηση για βοήθεια, σχόλια και παρατηρήσεις πάσης φύσεως, στη διεύθυνση ή στο τηλεφωνο 2228099600 καθημερινά 09:00-15:00.

Σε τί μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

    Κατ'αρχήν, αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, είναι πιθανόν το πρόβλημα αυτό να το έχουμε συμπεριλάβει στη σελίδα βοήθειας. Πριν πανικοβληθείτε ή εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια, επιφορτίζοντας τους ήδη απασχολημένους τεχνικούς του Κέντρου Δικτύων με επιπλέον εργασίες, δείτε μήπως η επίλυση του προβλήματος είναι εύκολη.

    Εάν πρόκειται να εγκαταστήσετε ένα νέο υπολογιστή στο σταθμό εργασίας, το γραφείο ή το εργαστήριό σας στο ΤΕΙ, έναν εξυπηρετητή ή να συνδέσετε στο δίκτυο τον υπολογιστή που ήδη χρησιμοποιείτε, το NOC είναι στη διάθεσή σας: Θα σχεδιάσει την επέκταση του δικτύου ως τη θέση σας, αν αυτή χρειάζεται. Θα θέσει σε λειτουργία τον υπολογιστή σας και αν χρειάζεται θα τον αναβαθμίσει σε λογισμικό ή θα του εγκαταστήσει ότι απαιτείται. Θα καταγράψει τα χαρακτηριστικά του σταθμού σας και θα σας δώσει μια σταθερή διεύθυνση δικτύου, ώστε να έχετε άμεση και ταχύτατη πρόσβαση στο Internet. 
    Εάν επιθυμείτε τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το NOC θα δημιουργήσει έναν λογαριασμό για εσάς, είτε είστε Καθηγητής, είτε Σπουδαστής είτε ανήκετε στο προσωπικό. Μέσω αυτού θα μπορείτε να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα απο οποιονδήποτε υπολογιστή και να τα λαμβάνετε απο οπουδήποτε στον κόσμο.
    Εαν ετοιμάζετε ή θέλετε να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο την προσωπική σας σελίδα ή τη σελίδα του εργαστηρίου σας ή της ερευνητικής σας ομάδας, το NOC θα είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει κάθε αναγκαία πληροφορία, να την εισάγει στη δομή των σελίδων του ΤΕΙ και, άν απαιτείται, να σας εκχωρήσει ένα domain του τύπου research.teihal.gr όπου μπορείτε εσείς μετά να δημιουργήσετε τον δικό σας εξυπηρετητή.

    Πέρα από τη βοήθεια, είμαστε εδώ για την καλή λειτουργία του δικτύου του ΤΕΙ, την ανάπτυξη νέων δικτυακών υπηρεσιών και την βελτιστοποίηση των ήδη παρεχόμενων. Μείνετε συντονισμένοι...


 


© 2005 TEIHALNOC, T.E.I. of Halkida. All Rights Reserved. Terms of service.
Microsoft, Windows and the Windows Logo are registered trademarks of the Microsoft Corporation
Netscape is a registered trademark of the Netscape Communications Corporation
All other names and logos are registered trademarks of their respective owners