ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, Δ/ΝΣΗ V
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Δ/ΝΣΗ XVI


NETWORK OPERATION CENTER

TEIHALNOC

NETWORK SERVICES


 
Αρχική Σελίδα
Τομείς Δραστηριοτήτων
Υπηρεσίες
Σύνδεση με internet
GÉANT
Βοήθεια
Aρθρογραφία
Έρευνα & Ανάπτυξη
Ανθρώπινο Δυναμικό
Ανακοινώσεις - Κατάσταση Δικτύου
Στατιστικά Κίνησης
NOC Private
<< Επιστροφή στο ΤΕΙ


e-mail ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι.

    Το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του Τ.Ε.Ι Χαλκίδας έχει πια τη χαρά να φιλοξενεί στους εξυπηρετητές του την ηλεκτρονική αλληλογραφία των φοιτητών. Αποκτήστε και εσείς τώρα τη δικιά σας μόνιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Τ.Ε.Ι και παραλάβετε την αλληλογραφία σας μέσω POP server ή μέσω ιστοσελίδων από οπουδήποτε στον κόσμο (Webmail) όπως πολλά δημοφιλή sites του εξωτερικού (hotmail,yahoo...)
    Η αλληλογραφία σας φυλάσσεται και διακινείται από τους εξυπηρετητές του Τ.Ε.Ι Χαλκίδας στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου. Η πρόσβαση στην αλληλογραφία σας θα είναι δυνατή μόνο σε εσάς που θα γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη.

    Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση μέσω του internet ή εναλλακτικά να κατεβάσετε, να τυπώσετε την αίτηση και να την παραδώσετε συμπληρωμένη στο Κέντρο Δικτύων.

Ηλεκτρονική αίτηση μέσω Internet (ΜΟΝΟ σπουδαστές)
Online Αίτηση
Αίτηση e-mail για σπουδαστές
54KB Adobe Acrobat Document
Αίτηση e-mail για καθηγητές-προσωπικό
54KB Adobe Acrobat Document
Όροι Παροχής Υπηρεσιών
47KB Adobe Acrobat Document
Έλεγχος Κατάστασης Λογαριασμού (ΜΟΝΟ σπουδαστές)
Online Υπηρεσία

    Αφού κάνετε αίτηση ενεργοποίησης λογαριασμού, αλλά και για να δείτε την κατάσταση του λογαριασμού σας, δείτε την σελίδα ελέγχου κατάστασης.

    Για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούμε προγράμματα τα οποία λέγονται προγράμματα-πελάτες (e-mail clients). Τα πιό δημοφιλή είναι το Microsoft™ Outlook Express™ και το Netscape™ Messenger. Το Outlook περιέχεται στην εγκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων Microsoft™ Windows™95, 98, Me, 2000. Το Netscape διατίθεται δωρεάν για προσωπική χρήση και μπορείτε να το βρείτε σε πολλές βιβλιοθήκες προγραμμάτων στο διαδίκτυο.

      Άν χρειάζεστε βοήθεια για το πώς να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας για να λαμβάνετε τα μηνύματά σας, δείτε τις ακόλουθες σελίδες ανάλογα με το ποιό πρόγραμμα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, και διαβάστε τις οδηγίες που σας δίνουμε:

      Το password (κωδικός πρόσβασης) που ζητάτε και θα σας ενεργοποιήσουμε είναι προφανώς προσωρινό. Απο κεί και πέρα, για να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης, ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

 


© 2005 TEIHALNOC, T.E.I. of Halkida. All Rights Reserved. Terms of service.
Microsoft, Windows and the Windows Logo are registered trademarks of the Microsoft Corporation
Netscape is a registered trademark of the Netscape Communications Corporation
All other names and logos are registered trademarks of their respective owners