Return to first page

23 Νοεμβρίου 2019
Χάρτης Website | Βοήθεια | Επικοινωνία

Καλωσόρισμα
Διοίκηση Ιδρύματος
Ακαδημαϊκά
Πληροφορίες
Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Κοινότητα Τ.Ε.Ι.
teihal internet

This site runs


Network Core

 

Core Servers

 

Core Servers

 
This site is

 

Core Servers

 

Servers & Workstations

 

Workstations

 

Active Content
 

Monitoring

 

Validated

 

Labelled

 
 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ & ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

    Οι ιστοσελίδες του Τ.Ε.Ι. είναι σχεδιασμένες να εμφανίζονται άριστα σε ανάλυση 800x600 pixels ή μεγαλύτερη και με βάθος χρώματος 16bit. Για τα καλύτερα αποτελέσματα συστήνονται browsers νέας γενιάς. Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του Κέντρου διαχείρισης Δικτύου.

    Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω δικτύου, καθώς και τη διαχείρισή τους συνεργάζονται:

Professor in charge / Υπεύθυνος Καθηγητής
Stamatis Voliotis e-mail
Assistant Professor
Network Manager / Προϊστάμενος Δικτύου
Ioannis Almaliotis e-mail
Power Users Network & Services Administrator / Διαχειριστής Δικτύου Καθηγητών και Εργαστηρίων
Ioannis Diakakis e-mail

Εξωτερικοί Συνεργάτες Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου:

Systems Administration, Network Deployment & Management, Web Programming, User Administration
Michael Papalabrou, Thanasis Daramaras, Vassilis Koilias
Electrical Engineers

    Όλοι οι παραπάνω, καθώς και τα μέλη της κοινότητας του Τ.Ε.Ι., προσπαθούν με ιδέες και συμβουλές για την βελτίωση της παρουσίας του Τ.Ε.Ι. στο διαδίκτυο. Για τον σχεδιασμό αυτών των σελίδων και τη λειτουργία του Κέντρου Διαχείρησης Δικτύου (N.O.C) του Τ.Ε.Ι., πέρα από την καλή διάθεση και την όρεξη για δουλειά που ήδη υπάρχει, κάθε σχόλιο ή παρατήρηση είναι καλοδεχούμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    Για κάθε θέμα που αφορά το σχεδιασμό των σελίδων, περιμένουμε τα μηνύματά σας στη διεύθυνση . Για τα θέματα που αφορούν το δίκτυο και τις υπηρεσίες, στείλτε τα μηνύματά σας στη διεύθυνση του Κέντρου διαχείρισης δικτύου, . Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τους τρόπους επικοινωνίας με το Τ.Ε.Ι. και τις υπηρεσίες, επισκεφτείτε τις σελίδες Επικοινωνίας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - COPYRIGHT

    Όσον αφορά το περιεχόμενο των σελίδων, τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου όλων ανεξαιρέτως των ιστοσελίδων (web pages) του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ανήκουν στο Τ.Ε.Ι. και στους κατά περίπτωση ιδιοκτήτες των πνευματικών δικαιωμάτων, όπως αυτά αναφέρονται κατά τόπους στις σελίδες.

  • Οι ιστοσελίδες που ανήκουν στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας αναγνωρίζονται από την διεύθυνσή τους στο διαδίκτυο (URI) έχοντας ως 2nd level domain το "teihal". Κάθε έγγραφο που δημοσιεύεται υπό μορφή αρχείου (.doc,.pdf,.zip...) στις ιστοσελίδες του ιδρύματος αποτελεί επίσης πνευματική ιδιοκτησία του ιδρύματος και του προσωπικού του.
  • Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση οποιουδήποτε υλικού που περιέχεται σε αυτές τις ιστοσελίδες, είτε αναφέρεται ο ιδιοκτήτης των πνευατικών δικαιωμάτων είτε όχι, σε οποιοδήποτε οπτικοακουστικό ή ηλεκτρονικό μέσο, συμπεριλαμβανομένου και οποιουδήποτε ιστοχώρου (website) στο διαδίκτυο.
  • Απαγορεύεται επίσης ρητά η δημοσίευση οποιουδήποτε υλικού που αφορά την ακαδημαϊκή ή τη σπουδαστική κοινότητα και προστατεύεται από τους νόμους περί προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου. Κατά συνέπεια απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση βαθμολογιών, αποτελεσμάτων, πτυχίων κλπ. σε έντυπα, ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικά μέσα άλλα εκτός του επίσημου δικτυακού τόπου ή των έντυπων εκδόσεων του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ακόμη και αν ο υπεύθυνος καθηγητής συμφωνεί.
  • Απαγορεύεται επίσης ρητά η δημοσίευση οποιουδήποτε υλικού που αφορά την ακαδημαϊκή ή τη σπουδαστική κοινότητα και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε καθηγητή, σπουδαστή ή διοικητικού προσωπικού του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, κατά συνέπεια και του ιδίου του ιδρύματος. Κατά συνέπεια απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση εργασιών, θεμάτων εξετάσεων, σημειώσεων, κλπ. σε έντυπα, ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικά μέσα άλλα εκτός του επίσημου δικτυακού τόπου ή των έντυπων εκδόσεων του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ακόμη και αν ο υπεύθυνος καθηγητής συμφωνεί.

   Κάθε αντιγραφή ή δημοσίευση όλων ή μέρους των ιστοσελίδων του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, καθώς και μέρους ή όλων των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές, απαγορεύεται ρητά χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων (Ν.Δ. 2121/93). Κάθε παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων συνιστά πράξη η οποία διώκεται.

Website Version 6.01
The teihal website is being updated on a daily basis

Άλλες Υπηρεσίες

  Η δημιουργία, φιλοξενία και ανανέωση των ιστοσελίδων του ιδρύματος είναι μία από τις δεκάδες υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για οδηγίες σχετικά με οτιδήποτε αφορά το δίκτυο Η/Υ του Τ.Ε.Ι., επισκεφτείτε τις σελίδες που είναι αφιερωμένες στο Κέντρο Δικτύων.


 

Σελίδες από εσάς

  Το Κέντρο Δικτύου είναι ανοιχτό σε προτάσεις, απόψεις, ιδέες, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την παρουσία του Τ.Ε.Ι. στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ο σχεδιασμός αυτόνομων σελίδων για εργαστήρια και μαθήματα, τα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν στους servers του Τ.Ε.Ι.. Για το θέμα αυτό, μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του μαθήματος και το Κέντρο Δικτύων. Έχετε πάντα υπόψη, ότι το επίπεδο ποιότητας των σελίδων πρέπει να κριθεί ικανοποιητικό για να συζητηθεί η φιλοξενία τους. Αν οι σελίδες εκτελούν εφαρμογές, πριν την ενδεχόμενη δημοσίευσή τους θα εξεταστεί και η ασφάλεια. Για οτιδήποτε σχετικό, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύων.

Όροι Χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχεδιασμός Σελίδων
 
© Copyright 2005 TEIHALNOC. All Rights Reserved.